Corporate Benefits Projectoren

Epson 3LCD-projectoren, zo veel voordelen!

De projectoren van Epson bieden u de ultieme thuisbioscoopervaring dankzij de allernieuwste technologieën. Of je nu geniet van een recente film, uw favoriete team aanmoedigt of een videogame speelt - met kristalheldere, scherpe en levensechte beelden ervaart u de actie van dichtbij in uw eigen woonkamer.

Ontvang tot 35% korting op geselecteerde Epson projectoren.

Heldere en levendige projectie

Helderheid van wit licht alleen produceert geen levensechte kleuren. De helderheid van gekleurd licht van onze projectoren is net zo hoog als dat van het witte licht. Resultaat: echte kleuren en levendige afbeeldingen.

Tot 3 keer helderdere kleuren1

Consequent levensechte beelden en rijke kleuren in elke projectie. Geniet van kleuren die tot drie keer helderder zijn dan met DLP-projectoren met 1 chip1.

Geen regenboogeffect

Bij DLP-projectoren met 1 chip kan het zogenaamde "regenboogeffect" optreden. In plaats van een scherpe rand, kunnen sommige kijkers het regenboogeffect opmerken - een afleidende en onnatuurlijke rand.

15 jaar zorgeloos genieten

Zorgeloos entertainment tot 15 jaar2. Met onderhoudsvrij gebruik van maximaal 10.000 uur, kunt u de volgende 15 jaar elke dag een film kijken zonder de lamp te vervangen2.

De korting is uitsluitend van toepassing als de "Nu kopen" knop zichtbaar is.

  1. Kleurhelderheid gemeten volgens IDMS 15.4 en afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren in het Home Entertainment-segment (720p en 1080p) in vergelijking met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren, gebaseerd op gegevens van het onderzoeksinstituut npdgroup van juni 2013 tot mei 2014.

  2. Levensduur lamp en filter: 10.000 uur in spaarmodus. Gebaseerd op een filmduur van 105 minuten wanneer de projector in de Economy-modus staat.

  3. De betalings- en leveringsvoorwaarden kan je hier vinden.

DISCLAIMER:
  • De aanbiedingen zijn niet cumulatief en zijn geldig zolang de voorraad strekt

  • De promoties zijn alleen geldig in de Epson Store