EPSON MEETING SOLUTIONS

Normbepalend voor moderne zakelijke omgevingen

Ontworpen voor teamwork - dynamische display-oplossingen die samenwerking inspireren

Zet vergaderingen om in een echte samenwerkingservaring met deze intuïtieve, interactieve alles-in-één oplossingen voor vergaderruimten die optimaal gebruikmaken van UC- en BYOD-strategieën en waarvoor geen aparte whiteboards en flipovers nodig zijn. Ze maken het mogelijk Full HD content weer te geven op een schaalbaar scherm tot 100" en gebruiken geïntegreerde communicatie- en BYOD-strategieën om samenwerken aan te moedigen en methoden voor werken op afstand te verbeteren om de vrijheid en flexibiliteit te leveren die vereist is voor uw bedrijf.

Breng mensen, locaties en informatie samen

De vergaderoplossingen van Epson geven iedereen de middelen in handen om contact te maken, informatie te delen en snel en eenvoudig deel te nemen aan vergaderingen. De manier waarop we op het werk interacties aangaan verandert. We omarmen de nieuwe technologieën om iedereen eenvoudige toegang te bieden tot vergaderingen, of dat nu via fysieke aanwezigheid is of via het netwerk vanaf externe locaties, zodat iedereen betrokken kan zijn bij real-time interactieve discussies die informeren en motiveren. Sprekers kunnen content aanduiden dankzij de touchinteractiviteit met vinger en dubbele pen terwijl content en schermen eenvoudig kunnen worden gedeeld vanaf smartphones, tablets en laptops.

Creëren en innoveren

Werknemers noemen ondoelmatige vergaderingen als de grootste oorzaak van tijdverspilling7.
Conversaties via een interactief whiteboard resulteren in:

 

Hogere leadconversies6

Kortere gemiddelde verkoopcyclussen6

 

Effectiever samenwerken

van HR-directeuren geeft aan dat het delen van kennis hun prioriteit heeft in de komende 3-5 jaar11.

van bedrijven in de EU is het erover eens dat nieuwe technologie betere samenwerking bevordert3.

van de bedrijven vindt dat betere samenwerking tussen werknemers de grootste drijfveer is voor Unified Communications14.

Informatie delen

 

4x

Bedrijven die hun werknemers een keuze bieden in de manier van werken, groeien vier keer zo snel8.

van bedrijven in de EU is het erover eens dat nieuwe technologie interactief werken ondersteunt3.

 

Samenwerking en connectiviteit toevoegen aan vergaderruimten

Zorg voor een geheel nieuwe manier van presenteren in een zakelijke omgeving met projectoren die perfecte beelden op het scherm leveren waarmee u uw boodschap eenvoudig kunt overbrengen in elke ontmoetingsruimte, bestuurskamer of zaal. In tegenstelling tot flat panels leveren onze projectoren een schaalbaar beeldformaat voor uw publiek en worden de fijnste details in heldere kleuren weergegeven tijdens uw presentaties.

Zorg ervoor dat alle content duidelijk leesbaar is

Grotere schermgroottes en een hoge resolutie zorgen ervoor dat iedereen kan zien wat er wordt gepresenteerd, wat leidt tot betere deelname en samenwerking.

Whiteboard-functionaliteit toevoegen

Verbind uw whiteboard via HDMI en projecteer het beeld op een groot tweede scherm. Bekijk content en maak direct aantekeningen vanaf maximaal 15 laptops of tablets via een webbrowser, waarna u de content kunt opslaan, verzenden of afdrukken. U kunt de whiteboard-functies veilig houden via toegang met wachtwoordbeveiliging.

Verbeter communicatie

Zet vergaderingen om in levendige discussies met twee interactieve pennen voor aantekeningen op het scherm of finger-touch bediening16 op het hele scherm, plus projectie op elk vlak oppervlak dat u zich kunt voorstellen, waaronder een tafelblad. Bespreek en ontwikkel ideeën en sla het resultaat op of druk het af, of e-mail documenten rechtstreeks naar MS Outlook-contactpersonen dankzij LDAP-ondersteuning (Lightweight Directory Access Protocol).

Technologie met weinig onderhoud

Houd uw totale eigendomskosten laag en profiteer van de gemoedsrust van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Epson, de CoverPlus365-garantie en een langere onderhoudscyclus voor de lamp en de luchtfilter.

De EB-1470Ui is onze eerste zakelijke projector met laserlichtbron. De lasertechnologie levert 20.000 uur aan onderhoudsvrije projectie. Vergeleken met projectoren die gebruikmaken van een traditionele UHP-lamp, worden zowel de bedrijfs- als onderhoudskosten enorm verminderd, terwijl er geen uitvaltijd is voor het vervangen van de lamp.

Meer informatie
Aanpasbaar interactief startscherm

Stel uw favoriete shortcuts voor bronselectie in via het interactieve startscherm zonder afstandsbediening.

Draadloze connectiviteit om content te streamen en delen

Geef prioriteit aan productiviteit, samenwerking en apparaatintegratie en maak het delen van whiteboards en andere content mogelijk door middel van draadloze connectiviteit en annotatie op afstand vanaf smartphones, tablets en laptops. Deel content eenvoudig via schermspiegeling.

Standaard geïntegreerde audio

Dankzij de geïntegreerde luidspreker van 16 W is er geen extra audio nodig, wat kosten en moeite bespaart.

Betere samenwerking

Schermgrootte doet er wel degelijk toe

Toon elk detail met beelden van maximaal 500 inch die helder, zonder verblindend licht en aangenaam voor het oog zijn en die duidelijk zichtbaar zijn vanaf elke plaats in de ruimte. In tegenstelling tot flat panel-displays is er geen vast schermformaat. In plaats van te moeten inzoomen zodat content verloren gaat, kunt u de display gewoon groter maken. Deze projectoren zijn tevens licht, compact en draagbaar, dus installatie is eenvoudig.

Maak verbinding en presenteer

Begin direct met presenteren met uw Epson-projector en voorkom de frustraties en vertragingen die worden veroorzaakt door instel- en compatibiliteitsproblemen. Het is snel en eenvoudig om apparaten te verbinden, content te delen en iedereen die fysiek of extern aanwezig is via het netwerk bij de vergagering te betrekken met volledige ondersteuning voor Bring Your Own Device- (BYOD) en Unified Communications-strategieën (UC).

Interactieve oplossingen

De vergaderoplossingen van Epson brengen mensen, locaties en informatie samen om efficiëntie en interactiviteit voor uw bedrijf te verbeteren. Vergaderruimten hebben zich ontwikkeld en profiteren nu van de voordelen van technologie met eenvoudige, effectieve manieren om informatie te delen en beelden te presenteren van vrijwel elk apparaat en met verbeterde interactiviteit die van elke vergadering een productieve bespreking maakt.

Natuurgetrouwe kleuren

Projecteer levendige en adembenemende beelden tot maximaal Full HD-kwaliteit, zelfs in helder verlichte ruimten, dankzij de Epson 3LCD-technologie. De optische engine van het 3LCD-paneel vormt het hart van elke Epson-projector en combineert een hoge resolutie met hoge contrastverhoudingen die rijke kleuren leveren en een helderheid die drie keer zo hoog is als die van DLP-projectoren met één chip2. Kortom: met Epson-projectoren kunt u steeds opnieuw levensechte beelden tonen die uw publiek boeien en inspireren, wat het onderwerp ook is.

Assortiment

Schermgrootte doet er wel degelijk toe

Met een Epson-projector kunt u meer inhoud, in groter detail en langer bekijken in vergelijking met platte beeldschermen.

Meer informatie

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de vergaderoplossingen van Epson, vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson neemt dan contact met u op.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Overslaan

 

Overslaan

 

Overslaan

 

Overslaan

 
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken
 1. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2015.
 2. Helderheid van gekleurd licht (colour light output) gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. Helderheid van gekleurd licht varieert op basis van gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren voor bedrijven en het onderwijs vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip, op basis van NPD-gegevens voor juni 2013 tot en met mei 2014 en gegevens van PMA Research voor het 1e t/m 3e kwartaal van 2013. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/clo
 3. Epson.
 4. Whiteboard Selling, door Sommers & Jenkins
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Cornell University
 9. IDC.
 10. Gensler 2013 Workplace Study.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Information Week State of Unified Communications Report 2014.
 15. Niet alle garanties zijn beschikbaar in alle landen. Neem contact op met een Epson-vertegenwoordiger in uw regio.
 16. Finger-touch is niet beschikbaar op alle modellen