SCANNEN MET HOGE PRECISIE VOOR GEDETAILLEERDE RESULTATEN

Leg de details van historische documenten, foto's, filmnegatieven en objecten vast in hoge resolutie met de Epson Expression-reeks en LaserSoft

Eenvoudig scannen met hoge precisie

De Expression 12000XL is een veelzijdige grootformaatscanner met hoge resolutie, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende toepassingen waarin oog voor detail uiterst belangrijk is.

In combinatie met de meegeleverde professionele beeldverbeteringssoftware, LaserSoft SilverFast Ai 8.8, kunt u profiteren van gebruiksvriendelijke beeldverwerkingsvoorzieningen, waaronder professionele stofverwijdering en korrelreductie, ruisonderdrukking en tintcorrectie voor zeer nauwkeurige resultaten.

Assortiment bekijken

Grafische A3-scanner

Hoogwaardige grafische A3-scanner voor scherpe en nauwkeurige beeldreproductie van plattegronden, foto's en kunstillustraties met de precisie die gebruikers verwachten.

 • Hoogwaardige A3-scans
 • Geavanceerde softwarefuncties
 • Functie voor het scannen van film

MEER INFORMATIE

Epson 12000XL

Diamond

Scherpe en nauwkeurige beeldreproductie

De Expression 12000XL en 12000XL Pro zijn beide hoogwaardige A3-scanners, ontworpen voor toepassingen die hoge precisie vereisen. Met deze scanner kunt u eenvoudig media tot A3+ scannen met hoge precisie en steeds weer verzekerd zijn van scherpe beelden en professionele resultaten. Deze scannerreeks is uiterst geschikt voor het nauwkeurig vastleggen van gedetailleerde beelden, met inbegrip van historische documenten, röntgenopnamen1, filmnegatieven, architectuurontwerpen, forensisch bewijsmateriaal en objecten. Deze scanners zijn bovendien flexibel en gebruiksvriendelijk, met een laag stroomverbruik in vergelijking met de oude Epson-modellen.

Optimaliseer het scanproces

 • Healthcare

  Gezondheidszorg en medische röntgenfoto's

  Maar een zeer gering aantal scanners is geschikt voor het digitaliseren van röntgenopnamen met de medisch vereiste precisie en kleurendiepte.

  Met de nieuwste software kunt u foto's, negatieven en röntgenfoto's met hoge resolutie vastleggen, conform internationale standaarden zoals DICOM.

 • Textile rainbow

  Textielproductie

  Kleurnauwkeurigheid is van cruciaal belang bij de productie van textiel. Eventuele kleurfouten kunnen producten onbruikbaar maken, met negatieve gevolgen voor de toelevering en nodeloze verspilling van materiaal tot gevolg.

  Als u in elke fase van het proces gebruikmaakt van SilverFast TexColorAnalyzer en Epson-scanners, van de ontwerpstudio tot in de fabriek, kunt u voldoen aan de vereisten van hoge kleurnauwkeurigheid en andere veeleisende normen gedurende het productieproces.

 • Temple and trees

  Fotografie

  Archiveer en bescherm uw foto's en film door ze te digitaliseren. Ongeacht of het gaat om opnames die u zojuist hebt gemaakt, onlangs ontdekte oude foto's en film of kostbare voorwerpen, u hebt een oplossing nodig waarmee u alle mogelijke gespecialiseerde media aan kunt en die altijd waarheidsgetrouwe en nauwkeurige resultaten oplevert.

  Sommige dingen zijn nu eenmaal onvervangbaar en afbeeldingen kunnen na verloop van tijd helaas vergelen en de kwaliteit van negatieven kan worden aangetast. Fotografen, liefhebbers van geschiedenis en museumconservatoren kunnen er nu voor zorgen dat deze waardevolle details niet voor altijd verloren gaan.

 • Forensics

  Juridische en publieke sector

  Epson Expression-scanners worden gebruikt in situaties waarin elke pixel ertoe doet in belangrijke juridische documentatie. Met een optische dichtheid van 3,8 DMax, 48-bits kleurdiepte en de Epson Micro Step Drive TM-technologie, is hoge precisie is gegarandeerd, zelfs in het geval van forensisch bewijsmateriaal zoals vingerafdrukken.

Epson Expression 12000XL

De Expression 12000XL heeft een optische dichtheid van 3,8 DMax en 48-bits kleurdiepte voor scherp en nauwkeurig scannen en volledige reproductie van het grootst mogelijke kleurenbereik, zelfs in de schaduwrijke gedeelten. Bovendien kunnen gebruikers met de hoge resolutie van 2400 x 4800 dpi en de ultranauwkeurige Micro Step Drive-technologie zelfs de kleinste details met buitengewone helderheid vastleggen.

 • READYSCAN LED-TECHNOLOGIE

  De Expression 12000XL is uitgerust met ReadyScan LED, een energiebesparende en milieuvriendelijke lichtbron die geen opwarmtijd vereist, waardoor de scanner supersnel reageert. Dankzij DMax en de 48-bits kleurdiepte kunt u eenvoudig en consistent scans met superieure kleurtinten en kleurenreproductie produceren.

 • HOOGWAARDIGE BEELDREPRODUCTIE

  Met een resolutie van 2400 x 4800 dpi, een optische dichtheid van 3,8 DMax en 48-bits kleurendiepte kunt u eenvoudig en consistent scans met superieure kleurtinten en kleurenreproductie produceren.

 • VEELZIJDIG SCANNEN VAN FILM

  Met de Expression 12000XL Pro kunt u transparante en doorschijnende media in ongeëvenaarde niveaus van detail scannen. Het apparaat ondersteunt een breed scala aan filmformaten tot en met A3+.

 • DUIDELIJKERE EN SCHERPERE SCANS

  Een 6-lijns CCD-sensorarray met grote pixels biedt grotere gedetailleerdheid tijdens het scannen bij elke pass. Met het autofocussysteem kunt u automatisch supernauwkeurig scherpstellen voor superieure beeldhelderheid en -nauwkeurigheid, maar u kunt de volledige controle over het creatieve proces ook zelf in handen nemen via de Manual Focus-optie. Dankzij de dichtheid van 3,8 DMax en de 48-bits kleurdiepte kunt u eenvoudig en consistent scans met superieure kleurtinten en kleurenreproductie produceren.

Optimale combinatie van hardware en software

De samenwerking met toonaangevende softwareproducent LaserSoft Imaging, de makers van SilverFast, biedt toegevoegde waarde en besparingen voor organisaties waarin het vastleggen met de hoogstmogelijke nauwkeurigheid van cruciaal belang is.

Scan een reeks van media, met inbegrip van filmnegatieven

Met de optionele transparanteneenheid kunnen gebruikers transparante media scannen, zoals positief- of negatieffilm of -dia's, met professioneel resultaat. Dit betekent dat u uw media in superieure kwaliteit kunt digitaliseren en bewaren.

Gesimuleerd beeld
Yellow car Yellow car
Correctie van achtergrondverlichting
Pas de helderheid aan van afbeeldingen die te donker zijn als gevolg van achtergrondlicht.
Kleurenherstel
Herstelt de kleuren van vervaagde foto's en film.
Stofverwijdering
Gebruik software-detectie voor de verwijdering van stof en krassen tijdens het scannen van uw films en foto's.
Korrelreductie
Zorgt voor korrelreductie in de uitvoerbeelden bij het scannen van films.

Meer informatie over vergelijkbare Epson-producten

WorkForce DS-5500

WorkForce DS-5500

A4-flatbedscanner

MEER INFORMATIE

WorkForce DS-50000

WorkForce DS-50000

A3-flatbedscanner

MEER INFORMATIE

WorkForce DS-70000

WorkForce DS-70000

A3-productiescanner

MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over het programma, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

¹ Aanvullende software vereist tegen extra kosten.