SAMENWERKING IN DE PRODUCTIE

Als bedrijf, streeft Epson ernaar om een positieve technologische omkeer te faciliteren door oplossingen te ontwikkelen die medewerkers efficiënter en productiever maken

Slimmere technologische oplossingen

De productiesector is aan het veranderen en de concurrentie is zwaar. Fabrieken worden steeds slimmer, toeleveringsketens worden korter en de productie wordt aangejaagd door snelle markttoegang en personalisatie. Epson-technologieën zijn ontworpen om u te helpen zich in uw eigen tempo aan te passen voor een betere toekomst. Onze flexibele oplossingen ondersteunen uw evolutie naarmate u klantgerichter wordt door middel van personalisatie, efficiënter gaat werken via automatisering en flexibeler wordt via Augmented Reality.

Vergroot de operationele flexibiliteit

Wees in staat soepeler te reageren door elke fase van het productieproces te automatiseren.

Vergroot de operationele flexibiliteit

Reageer soepeler in elke fase van het productieproces. Automatiseer de taken die u vertragen, maak gebruik van de nieuwste innovaties en verhoog de efficiëntie in uw hele bedrijf.

Zorg ervoor dat terugkerende taken efficiënter worden uitgevoerd met industriële robotarmen van Epson, die meerdere taken kunnen uitvoeren en kunnen worden geïntegreerd in bestaande assemblagelijnen.

Versnel de productie en vergroot de accuratesse met handsfree assistentie van de Moverio-multimediabril van Epson, die werknemers duidelijke begeleiding biedt ten behoeve van een nauwkeurige assemblage.

Verkrijg de controle over administratieve processen met efficiënt documentbeheer via WorkForce-scanners en multifunctionele apparaten van Epson; leid informatie door naar de juiste afdelingen op het punt van vastlegging en maak inzicht tot de kern van alles.

Verbeter de kwaliteitscontrole met de Epson Expression 12000XL-scanner; scan stalen en monsters om goedkeuring te verkrijgen in het conceptstadium, controleer de elektronische printplaten op componentniveau en gebruik hulpmiddelen van hoge kwaliteit om de normen voor kwaliteitscontrole te handhaven4.

Pas u aan veranderende behoeften aan door snel en gemakkelijk aangepaste etiketten van hoge kwaliteit af te drukken met Epson ColorWorks.

Investeer in de toekomst

Als u de lean-status wilt bereiken die de hedendaagse industrie vereist, moet u verstandig investeren.

Investeer in de toekomst

Als u de lean-status wilt bereiken die de hedendaagse industrie vereist, moet u verstandig investeren. Het verwijderen van ondernemingsbrede inefficiënties en het verminderen van het aantal stappen in de waardeketen kan tijd en kosten besparen, terwijl de kwaliteit verbetert.

Optimaliseer uw resources met de serie robotarmen van Epson, die een hoge uitvoer biedt bij een veel kleinere footprint, voor maximale efficiëntie en kortere stationtijden.

Bied externe ondersteuning aan personeel met deskundig advies via de Moverio-multimediabril van Epson, zie wat werknemers zien met de krachtige HD-camera en geef live feedback en advies ter ondersteuning van personeelsopleiding.

Breid uw assortiment uit met professionele Epson’s SureColor- en SureLab-printers van Epson, bied aanpasbare versies van beeldende kunst, kaarten en uitnodigingen op een breed scala van media.

Zorg dat uw producten opvallen met de SurePress-etikettendrukpers van Epson, die precieze kleurafstemming, nauwkeurige kleurenreproductie en levensechte tinten biedt voor geavanceerde, in het oog springende productetiketten.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op de afdrukkosten door over te stappen op Epson

Gebruik onze calculator voor de totale eigendomskosten

MEER INFORMATIE

Verwacht slimmere resultaten

Door mensen in het middelpunt te plaatsen bij alles wat u doet, bouwt u aan een effectievere werkplek en tevredener klanten.

Verwacht slimmere resultaten

Door mensen in het middelpunt te plaatsen bij alles wat u doet, bouwt u aan een effectievere werkplek en tevredener klanten. Combineer de flexibiliteit, creativiteit en het instinct van uw personeel met de veelzijdigheid en on-demand kwaliteiten van nieuwe technologieën om betrokkenheid en resultaten te bevorderen.

Geef uw personeel geavanceerde productiemiddelen in handen met robotarmen van Epson ten behoeve van een hogere productiviteit en precisie, met een zeer laag risico op fouten.

Bekijk productiviteit in actie door uw hele workflow te versnellen met Epson WorkForce Pro RIPS A4- en A3-printers, die lage bedrijfskosten, hoge afdruksnelheden en minimale ingrepen bieden.

Werk met absolute precisie met behulp van de Moverio-multimediabril van Epson; projecteer virtuele rondleidingen en blauwdrukken over de fysieke omgeving heen ter ondersteuning van de opleiding van personeelsleden.

Versnel het trainingsproces met interactieve schermen van Epson; stimuleer zelfontdekking door aantekeningen te maken in weergegeven content via finger-touch en twee interactieve pennen.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een duurzamere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Bescherm de toekomst van de planeet

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te werken aan een duurzamere planeet voor toekomstige generaties. Daarom ontwikkelen we onze afdrukoplossingen zo milieuvriendelijk mogelijk.

Behaal uw milieudoelstellingen met tot 99% minder afval met WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System), verbruik tot 96% minder energie met WorkForce Pro-printers4 en verdubbel uw afdruksnelheid met een stroomverbruik dat de helft lager ligt met de WorkForce Enterprise-serie2.

Bespaar elektriciteit en CO2 met de WorkForce Pro-modellen, die tot 96% minder energie verbruiken dan laserprinters en laserkopieerapparaten1.

Verlaag het stroomverbruik met de eco-modus op uw interactieve displayoplossingen en verleng de levensduur van de lamp.

Verklein uw CO2-voetafdruk met scanners zonder opwarmtijd en verlaag uw stroomverbruik dankzij de ingebouwde ReadyScan-technologie.

Vijf simpele stappen naar een duurzamere toekomst voor Europa

Eén technologie tegelijk

INFOGRAPHIC DOWNLOADEN

 

Bekijk wat u kunt besparen

Bereken de elektriciteits- en CO2-besparingen die een WorkForce Pro-printer zou kunnen opleveren in uw onderwijsomgeving met onze calculator.

 
 • Tot 92% minder CO2-uitstoot dan bij laserprinters7
 • 96% minder energieverbruik dan laserprinters1
 • 94% minder afval dan laserprinters1
 • 3,5x sneller dan laserprinters1
 • Duurzame technologie, geen ozongas
 

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Service en ondersteuning

Standaardgarantie

Meer informatie over Epson-garantie.

On-site service

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Ondersteuning

Hulp nodig? Bezoek onze supportpagina voor nuttige informatie en lees hoe u contact met ons kunt opnemen.

Registreer uw aankoop

Hartelijk dank voor uw aankoop van een Epson-product en voor de tijd die u hebt genomen om het product te registreren.

Controleer uw garantie

Controleer de garantie van uw apparaat.

Aanbieding voor garantie-uitbreiding

Garantie-uitbreiding tot drie jaar op geselecteerde Epson-printers.

 

Leaseoplossingen

Lees meer over de verschillende manieren waarop u van Epson-producten kunt profiteren door ze te leasen.

Print and Save

Bespaar tijd en geld met Epson Print & Save

Print365

Printen naar behoefte, probleemloos en zonder verborgen kosten.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod van softwareoplossingen en overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Verwacht meer van uw projector

Haal meer uit uw projector

Maak gebruik van de gespecialiseerde softwareoplossingen van Epson om uw projector te verrijken en te profiteren van de verbeterde mogelijkheden, meer vertrouwen en grotere controle. Als 's werelds grootste projectorfabrikant4 begrijpen wij uw behoefte aan de juiste projectieoplossingen, waardoor u eenvoudig en effectief kunt presenteren hoe en waar u maar wilt.

MEER INFORMATIE

Zakelijke beeldverwerkings­oplossingen

Een breed scala aan oplossingen voor alle mogelijke soorten bedrijven

De apparaten van Epson zijn compatibel met softwareservices en -oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van de workflow in uw organisatie, het beheersen van de kosten en het bevorderen van de efficiëntie. Daarnaast maken ze de naadloze integratie van apparaten mogelijk in voortdurend veranderende omgevingen.

MEER INFORMATIE

Vergroot de efficiëntie met een mix van mensen en robots

Haal het beste uit uw geschoolde medewerkers door de introductie van robots in uw personeelsbestand. De robotarmen van Epson voeren autonoom tijdrovende taken uit in de assemblagelijn. Zij zijn uiterst compact, veelzijdig, manoeuvreerbaar en schaalbaar, en voeren het werk van ongeschoolde handarbeiders uit, waardoor uw geschoolde mensen zich kunnen richten op intelligente productie en zakelijke groei.

Bied uw personeel toegang tot informatie

Door de Moverio-multimediabril van Epson wordt het uitvoeren van complexe taken in veeleisende industriële omgevingen sneller, eenvoudiger en intuïtiever. Handsfree visuele en externe begeleiding maakt de Moverio tot de perfecte oplossing voor tests, training, assemblage en onderhoudswerkzaamheden4.

Maak een einde aan vertragingen en onderbrekingen

Als niet al uw bedrijfsfuncties op efficiënte wijze worden uitgevoerd, heeft dit gevolgen voor uw mensen, leveranciers en klanten. De reeks van afdruk- en scanoplossingen van Epson is ontworpen om een einde te maken aan vertragingen, onderbrekingen, verspilling en ongemak. U kunt naadloze logistiek, productidentificatie, factuurautomatisering en voorraadbeheer verwachten. En dat betekent uiteindelijk eenvoudigere leveranciersrelaties en verbeterde klantenservice4.

Vergroot de operationele flexibiliteit

Wees in staat soepeler te reageren door elke fase van het productieproces te automatiseren.

Investeer in de toekomst

Als u de lean-status wilt bereiken die de hedendaagse industrie vereist, moet u verstandig investeren.

Verwacht slimmere resultaten

Door mensen in het middelpunt te plaatsen bij alles wat u doet, bouwt u aan een effectievere werkplek en tevredener klanten.

Bescherm de toekomst van de planeet

Bij Epson vinden we het belangrijk dat we voor een duurzamere planeet zorgen voor toekomstige generaties.

Service en ondersteuning

Meer informatie over onderhoud op locatie en Epson-garantie.

Softwareoplossingen

Bekijk hieronder ons volledig aanbod aan softwareoplossingen en het overzicht van systeemcompatibiliteit van Epson en onze partners.

Contact opnemen

Neem voor meer informatie over bedrijfsoplossingen contact met ons op. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Start uw ontwikkeling

Automatiseer routineactiviteiten

Integreer de betrouwbare reeks van robotarmen van Epson in uw bestaande assemblagelijnen, waar zij als 'cobots' kunnen werken naast uw geschoolde werknemers. Onze industriële robots werken onophoudelijk aan het vergroten van het laadvermogen, de snelheid en de precisie tijdens het uitvoeren van steeds terugkerende, handmatige of gevaarlijke taken.

Verlaag de afdrukkosten

Onze WorkForce Pro-printerreeks helpt u minder geld te besteden aan verbruiksmaterialen en minder tijd aan onderhoud, terwijl ook de milieubelasting afneemt doordat tot 99% minder afval wordt geproduceerd en 96% minder energie wordt verbruikt dan met vergelijkbare laserprinters.1

Ontdek inkjet-etikettendrukpersen voor kleine oplagen

Druk hoogwaardige etiketten af op een breed scala van substraten en toepassingen met onze SurePress-etikettendrukpersen. Zij maken gebruik van AQ- of UV-inkten en zijn efficiënt en eenvoudig te installeren en gebruiken, zodat gebruikers hun serviceaanbod kunnen uitbreiden.

Bied visuele assistentie

Maak optimaal gebruik van augmented reality om de ontwikkelingscycli te verkorten en de nauwkeurigheid te vergroten. De Moverio-multimediabril van Epson projecteert beelden over de werkomgeving heen ten behoeve van handsfree begeleiding bij plannings-, ontwerp-, assemblage- en onderhoudsactiviteiten.

Personaliseer etiketten, labels en voorraad

Epson ColorWorks-etikettenprinters, die zijn ontworpen voor hoge kwaliteit, aanpasbare bediening op grote schaal, vormen het perfecte hulpmiddel voor het vervaardigen van duidelijk zichtbare etikettering voor voorraadbeheer of voor het vestigen van de aandacht op belangrijke informatie zoals uiterste gebruiksdatums of verzendgegevens.

Vereenvoudig samenwerking en training

Train nieuwe medewerkers zonder notities te hoeven invoeren en werk samen met leveranciers door te communiceren en bestanden te delen in real-time, zonder de werkplek te verlaten, met behulp van onze interactieve schermen.

Een reeks van afdrukken en textielsoorten

Garandeer de productiviteit bij het afdrukken op textiel, of dat nu het bedrukken van sportkleding in hoge volumes, het vervaardigen van hoogwaardige producten voor mode en woninginrichting, of het bedrukken van T-shirts met aangepast ontwerp betreft. De SureColor SC-F-serie kan op betrouwbare wijze ongeëvenaarde resultaten leveren.

Verbeter workflowprocessen

Digitaliseer uw documenten om belangrijk plannen veilig te bewaren. Beperk fouten tot een minimum door rechtstreeks naar SharePoint te scannen, waarbij oude versies van documenten worden overschreven en ervoor wordt gezorgd dat alle betrokkenen met de nieuwste reeks plannen werken.

Producten

Casestudy's

Previous Next

Resources

Maak gebruik van een breed scala aan hulpbronnen met betrekking tot de productiesector. Deze omvatten artikelen, casestudy's, infographics en brochures, met informatie over Epson-producten, oplossingen en markttrends.

MEER INFORMATIE

Nieuws en evenementen

Ongeacht of u geïnteresseerd bent in inleidende seminars, programmeer- of onderhoudscursussen dan wel gebruikerstraining, onze deskundigen zijn graag bereid hun kennis met u en uw personeel te delen.

Resultaten filteren

Previous Next

Er zijn momenteel geen handelsbeurzen of evenementen.

De toekomst van printing: Heat-Free Technology

Verhoog de productiviteit en verminder de milieubelasting zonder concessies.

MEER INFORMATIE

CONTACT OPNEMEN

Vul hieronder uw gegevens in als u meer wilt weten over de Epson-oplossingen voor de productie. Een Epson-vertegenwoordiger neemt dan contact met u op.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.

Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken
CONTACT OPNEMEN

BROCHURE

Werkplek van de toekomst

Download onze e-handleiding over de werkplek van de toekomst

BROCHURE

Werkplek van de toekomst

Download onze e-handleiding over de werkplek van de toekomst

 1. Getest door BLI over een periode van twee maanden tot en met februari 2017, vergeleken met een selectie van concurrerende machines, in opdracht van Epson. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/inkjetsaving
 2. Gewoonlijk verbruikt een laserprinter van 45-55 ppm 1500 W; de WorkForce Enterprise heeft een laag stroomverbruik van 180 W – 320 W met een afdruksnelheid tot 100 ppm. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield
 3. Onderzoek uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited in de periode van 2001 tot 2017.
 4. Aanvullende software en hardware vereist
 5. Exceed Your Vision: Epson-onderzoek naar de toekomstige mogelijkheden en uitdagingen van technologie door de ogen van 17 wereldwijde industriële experts en meer dan 7000 werkende Europeanen
 6. Slimme machines en hulpmiddelen, Internet of Things, Europese Commissie
 7. Ga voor meer inzicht in deze besparingen en hoe uw bedrijf hiervan kan profiteren naar www.epson.be/maketheswitch