OPLOSSINGEN VOOR TECHNISCH DESIGN

Maak en toon zeer nauwkeurige plannen, tekeningen, ontwerpen, plattegronden en presentaties in zwartwit en kleur.

BROCHURE DOWNLOADEN BROCHURE DOWNLOADEN VIDEO BEKIJKEN

Meerdere mogelijkheden

Als technisch ontwerper moet u nauwkeurige afbeeldingen van groot formaat afleveren. U vertrouwt erop dat fijne lijnen, tekst en kleuren scherp zijn bij het maken van kleurrijke signage van hoge kwaliteit.

Uw technische presentaties moeten ieder detail tonen: scherpe tekst, fijne lijnen, diep zwart, gelijkmatige tinten en uitstekende kleur. Onze snelle en gebruiksvriendelijke printers en heldere projectoren bieden u al het nodige om te zorgen voor zekerheid en efficiëntie.

Belangrijkste kenmerken

Software-compatibiliteit

Integreer met alle toonaangevende CAD- en GIS-software voor maximale efficiëntie, controle en flexibiliteit.

Flexibiliteit

Produceer een lijntekening in zwartwit of beeldmateriaal in kleur op A0 en groter met één printer.

Haarscherpe details

Druk verschillende lijndikten en tekst nauwkeurig af, voor maximale helderheid op belangrijke plattegronden.

Indruk maken

Maak een blijvende indruk met heldere presentaties en levendige kleuren, zelfs in daglicht.

Kleurkwaliteit

Verlevendig uw plattegronden en presentaties met subtiele tinten, gevarieerde tonen en levendige kleuren.

Hoge productiviteit

Wanneer snelheid essentieel is, kunt u elke keer weer deadlines behalen met uitvoer op hoge snelheid.

Lage eigendomskosten

Met onze betaalbare oplossingen kunt u uw afdrukproces beheersen.

Printers afgestemd op uw behoeften

Ontdek de nieuwste generatie

Maak kennis met de nieuwste generatie Epson-grootformaatprinters

Alles wat u verwacht van Epson; kwaliteit, innovatie en prestaties in een net en compact ontwerp dat zelfs in de kleinste werkruimtes past. De lage totale eigendomskosten zijn ideaal voor bedrijfseigenaren die de productie van grootformaatafdrukken niet langer willen uitbesteden, maar in-house willen verzorgen. Wifi-connectiviteit via een netwerk zorgt ervoor dat u bijna overal kunt printen vanaf mobiele apparaten en geschikte apps.

De nieuwe SureColor SC-T3100- en SC-T3400-modellen hebben het meest compacte ontwerp van al onze grootformaatprinters, zodat ze passen in zelfs de meest kleine werkruimten. Gebruikers kunnen ook profiteren van onze zeer intuïtieve bediening en eenvoudige vervanging van inkt.

Met razendsnel grootformaat inkjetprinten, snelheden tot 22 seconden voor een A1-pagina en geen kwaliteitsverlies dankzij UltraChrome XD2-inkt, profiteert u van verbluffende resultaten.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Entry-level grootformaatdesktopprinter met ons meest compacte ontwerp voor de kleinste ruimten. Creëer dagelijks gedetailleerde grootformaatprinten van professionele kwaliteit. Inktpatronen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat u de controle houdt over overheadkosten en productiviteit: 50 ml of 80 ml in zwart, 26 ml of 50 ml in kleur.

MEER INFORMATIE VIDEO BEKIJKEN

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Het vloermodel van entry-level grootformaatprinters neemt weinig ruimte in beslag en is snel klaar voor gebruik. Het maakt gebruik van een intuïtieve en toegankelijke gebruikersinterface. Produceer keer op keer verbluffende afdrukken zonder kleur- of kwaliteitsverlies. Vergroot uw productiviteit met onze inktpatronen en verschillende maten: 110 ml en 350 ml in zwart en in kleur.

MEER INFORMATIE
Ontdek printers voor elke werkruimte

Een grootformaatprinter voor elke werkruimte

Breng je werk tot leven met de printer uit de SureColor SC-T-serie. De printers kunnen posters, banners, wandkunst, blauwdrukken en signage voor binnen of (voor korte duur) voor buiten produceren. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere configuraties, zodat er altijd een model is dat precies aansluit op uw behoeften. U kunt kiezen uit 24", 36" en 44" printers met enkele of dubbele rollen, multifunctionaliteit (afdrukken, scannen en kopiëren) en ondersteuning van PostScript 3™. Alle modellen zijn uitgerust met geavanceerde technologie, zodat ze eenvoudig complexe taken kunnen uitvoeren.

  • PrecisionCore TFP-printkop
  • Standaard configuratie of configuratie met twee rollen
  • Multifunctionele functie om te printen, kopiëren en scannen
  • UltraChrome XD-inkt voor duurzame afdrukken (vlek- en waterbestendig)
  • Een ruim assortiment inktpatronen: 110 ml, 350 ml en 700 ml
  • Optionele ondersteuning voor Adobe PostScript 3
  • Alle modellen zijn uitgerust met 1 GB RAM voor snelle beeldverwerking

SureColor SC-T3200

24" grootformaat prints afdrukken in vier kleuren met snelheid en nauwkeurigheid. De printer is ideaal voor drukke producieomgevingen, doordat deze intuïtief verbinding maakt met een groot aantal grafische, CAD- en GIS-programma's. Alleen beschikbaar in een standaard configuratie (enkele rol).

MEER INFORMATIE

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36" 4 kleuren grootformaatprinter. Resolutie en beeld van topkwaliteit. Ongelofelijk gebruiksvriendelijk voor geavanceerde en beginnende gebruikers. Kan direct worden gesynchroniseerd met tal van toonaangevende design- en CAD-programma's, wat perfect is voor veelzijdige, multidisciplinaire ontwerpbureaus. Verkrijgbaar in standaardconfiguratie of met dubbele rol.

MEER INFORMATIE

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36" 4 kleuren grootformaatprinter uitgerust met scherm voor scannen, kopiëren en delen. Maak op kosteneffectieve wijze scherpe en precieze afdrukken. Verkrijgbaar in standaardconfiguratie of met dubbele rol.

MEER INFORMATIE

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

44" hoge snelheid, 4-kleuren grootformaatprinter met prestaties, kwaliteit en waarde voor uw geld in één. Het model is perfect voor het gebruik van CAD-repografie, onderwijs en voor het printen van POS-posters door zijn maximale productiviteit en flexibiliteit. De printer biedt nauwkeurigheid en snelheid en is beschikbaar in een standaard configuratie of met een dubbele rol.

MEER INFORMATIE

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

44" hoge snelheid 4-kleuren grootformaatprinter uitgerust met scherm voor scannen, kopiëren en delen. Kopieer een document op A1-formaat slechts binnen 39 seconden en produceer een afdruk op A1-formaat in 28 seconden. Documenten en foto's worden gescand met een optische resolutie van 600 dpi, wat zorgt voor duidelijke kopieën in kleur en zwart-wit. Verkrijgbaar in standaardconfiguratie of met dubbele rol.

MEER INFORMATIE

Innovatie leidt tot transformatie

De SureColor SC-T5400M is een scherp geprijsde, entry-level 36-inch technische grootformaatprinter met een geïntegreerde scanner.

Meer informatie

Compact design, grote impact

De nieuwe SureColor SC-T3100x biedt alles wat u kunt verwachten van Epson – kwaliteit, innovatie en prestaties die zorgen voor een hogere productiviteit, extra gemak, geweldige betaalbaarheid en een geruststellende betrouwbaarheid.

Meer informatie

Een grootformaatprinter voor uw bedrijf

Voor snelheid, gemak, veelzijdigheid, een hogere productiviteit en beter kostenbeheer kunt u uw rendement maximaliseren door afdrukken op groot formaat in-house te maken.

Epson-grootformaatprinters zorgen voor lage totale eigendomskosten (TCO) en stimuleren op hoge snelheid printen vanaf verschillende media. Produceer grote documenten zonder kwaliteitsverlies. Druk dankzij onze netwerkmodellen direct af van uw mobiele apparaat.

Architecten

Druk uw CAD-ontwerpen zeer gedetailleerd af

Help klanten en partners de veelzijdigheid van uw ontwerpen, verslagen en grafieken te ontdekken met prachtige full-colour weergave, fantastische details en haarscherpe beelden. De grootformaatprinter uit de SureColor SC-T-serie is geschikt voor CAD-printen en -plotten en blauwdrukken, maar ook voor het afdrukken van bedrijfsplannen, klantdocumenten en juridische documenten voor uw projecten.

Reclamebureaus

Val op

Maak indruk en trek de aandacht van uw klanten door snel en naadloos levendige en opvallende advertenties te maken. Druk alles af, van grote posters van fotokwaliteit tot banners. Een grootformaatprinter kan uw marketing verbeteren, waardoor u meer controle heeft over uw creatieve workflow.

Engineering

Razendsnel en haarscherp afdrukken

De lage TCO en hoge snelheid zorgen ervoor dat de grootformaatprinters uit de SureColor SC-T-serie perfect is voor engineers. Produceer naar behoefte gedetailleerde en nauwkeurige grootschalige tekeningen, verslagen, schema's, blauwdrukken enzovoort. Printkoppen die lang meegaan en patronen die u minder vaak hoeft te vervangen, betekent dat u de kwaliteit van uw afdrukken onder controle houdt, wat tijd en geld bespaart.

Kleine bedrijven

Laat uw creativiteit de vrije loop

Van posters tot banners, van presentaties tot afbeeldingen, in-house grootformaat printen versterkt uw merk en verbetert uw imago op een markt die steeds competitiever wordt.

Onderwijs

Breng lessen tot leven

Scholen, hogescholen en universiteiten hebben vaak de nieuwste technologie nodig om de volgende generatie aan te moedigen en te inspireren. Creëer indrukwekkende afgedrukte materialen voor het klaslokaal en print in-house promotiematerialen voor schoolevenementen.

Reprografie

Verras uw klanten met verbluffende kwaliteit

Printers uit de SureColor SC-T-serie integreren naadloos in uw workflow, dankzij onze eenvoudige printtoepassing of het gebruiken van de optionele Adobe PostScript 3-module (voor de meer geavanceerde modellen) die PDF-, JPEG- en TIFF-bestanden ondersteunt. U kunt ook afdrukken vanuit CAD-bestanden, veel desktoptoepassingen voor publicaties en ontwerpsoftwarepakketten.

Makelaars

Onderscheid uzelf van de markt

U kunt reclameborden, affiches, steigerbanners, plattegronden, raamstickers en wandkaarten afdrukken met een grootformaatprinter. Alles wat u nodig heeft, maakt u in-house, zodat u uw bedrijf kunt promoten en geweldige resultaten voor uw klanten verkrijgt.

De bouw

Beheer kosten en wees Flexibeler

Maak indruk op uw klanten en partners met grootformaatdocumenten en -kaarten met uitstekende beeldhelderheid, kwaliteit en details. Creëer snel, nauwkeurig en kostenbesparend signage, bouwpakkingen, steigerafdekkingen en grote gaasbanners in-house. Met een grootformaatprinter kunt u gemakkelijk CAD-tekeningen of andere plattegronden op groot formaat op papier zetten.

Casestudy's

Productaanbod

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken