DOT-MATRIXPRINTERS

In het uitgebreide assortiment Epson-printers met smalle en brede sledes worden nauwkeurige uitlijning en geavanceerde papierverwerking gecombineerd. Ze zijn daardoor geschikt voor de meest veeleisende standalone printomgevingen.

Bereik meer met Epson

Als toonaangevend producent van dot-matrixprinters, ondersteunt Epson bedrijven zoals banken en postkantoren met onze betrouwbare, duurzame, voordelige en snelle machines. Ideaal voor kantoren, verwerking van cheques en briefpapier dat uit meerdere onderdelen bestaat. Er gaat niets boven onze dot-matrixprinters

Vind de juiste printer voor uw bedrijf

Wat uw wensen ook zijn, Epson heeft een printer die bij u past.

Nu upgraden

Waarom zou u uw huidige dot-matrixprinters upgraden naar onze nieuwste modellen? Ze zijn nog betrouwbaarder en hebben ongelofelijk lage totale eigendomskosten. Bovendien drukken ze sneller af en hebben ze snellere netwerkcapaciteit. Ontdek de onderstaande reeks.

Epson LQ‑2090II

De LQ-2090II biedt een verbeterde USD-snelheid (ultrasnelle conceptsnelheid) van 550 tekens per seconde bij 10 tekens per inch, waardoor een echt verschil wordt gemaakt bij afdrukopdrachten met hoge volumes, zoals voorraadrapporten en grote aantallen facturen of vrachtdocumenten.

Epson LQ‑590II

De LQ-590II is een matrixprinter voor hoge volumes die is ontworpen voor snel en betrouwbaar afdrukken. Voer een upgrade van uw bestaande matrixprinters uit naar ons nieuwste model, voor ongelooflijk lage totale eigendomskosten.

De voordelen van dot-matrixprinters

ESC/P (Epson Standard Code for Printers) is wereldwijd de standaard printerbesturingstaal van dot-matrixprinters. Aangezien ESC/P is opgenomen in het merendeel van de populaire softwarepakketten kunt u uw computer meteen aansluiten en beginnen met afdrukken.

 • Compatibiliteit

  ESC/P2 is volledig compatibel met bestaande software en is ontworpen voor gebruik met andere besturingssystemen dan Windows. Hierdoor kunt u van lettertype veranderen zonder dat u kostbare ingebouwde processors nodig hebt. Als u in een Windows®-omgeving werkt, haalt uw printer de maximale snelheid als u de interne lettertypen van de printer gebruikt.

 • Efficiënte afdruktechnologie

  Functionaliteit voor meervoudige documenten (maximaal 1 origineel + 9 kopieën)

 • Betrouwbaar

  Duurzame afdrukken (tot 100 jaar)

 • Minder afval

  De nieuwe printers gebruiken dezelfde linten als de bestaande modellen. U hoeft uw ongebruikte linten dus niet weg te gooien als u voor een upgrade kiest.

Originele Epson-inktlinten

Als 's werelds grootste fabrikant van printers voor banken en postkantoren biedt Epson een breed assortiment van producten die op alle soorten briefpapier betrouwbaar en duurzaam afdrukken, bij uiterst hoge snelheden en tegen lage kosten. Uiterst geschikt voor de backoffice, het verwerken van cheques en het afdrukken op meervoudig briefpapier, waarvoor eenvoudig geen beter alternatief bestaat dan impactafdrukken.

Nieuwe technologieën, zoals de inkjettechnologie in de GP-serie voor zwaar gebruik, bieden tegenwoordig toegevoegde waarde tegen uiterst lage kosten.

Tijd besparen

Originele Epson-inktlinten minimaliseren downtime. Dankzij het unieke weefsel en ontwerp van de originele Epson-inktlinten behoren problemen door verdraaien en vastlopen nu ook tot het verleden.

Consistente hoge kwaliteit en meer betrouwbaarheid

Dankzij de gegarandeerde lengte van originele Epson-inktlinten kunt u profiteren van een consistent afdrukrendement en een permanent hoogwaardige printkwaliteit. Gebruik van originele Epson-inktlinten zorgt er ook voor dat uw Epson-printer langer meegaat.

Hoe herkent u een origineel Epson-product?

Met behulp van het Epson-kleurverlooplabel op de verpakking van inkten, inktlinten en tonercartridges kunt u vaststellen of een Epson-product echt of namaak is.

 • 1 Kantel de doos heen en terug
 • 2 De kleur op het betreffende label moet van bronskleurig naar groen veranderen wanneer de hoek verandert

Ontdek het assortiment

Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

  Geselecteerde producten vergelijken