ALLES VERANDERT MET KLEUR

Behaal een heldere, levendige projectie dankzij de Colour Light Output (CLO) van Epson.

Bekijk home video
Bekijk business video
COLOR LIGHT OUTPUT

99% zegt dat Epson-projectoren de meest levendige kleuren hebben1

Niemand verkoopt meer projectoren dan Epson. Waarom? Omdat onze projectoren content tot leven brengen dankzij heldere, levendige en duidelijk beelden, zelfs in helder verlichte ruimten.

De projectoren van Epson bieden een even hoge White Light Output en Colour Light Output (CLO), waardoor zij heldere, levendige beelden leveren. Ze zijn zelfs tot driemaal helderder dan 1-chip DLP-projectoren van de concurrentie1.

Geniet van heldere, levendige kleuren zonder dat u een vermogen kwijt bent. Door de even hoge White Light Output en Colour Light Output van de projectoren van Epson ziet uw content er altijd fantastisch uit, zonder dat u een kapitaal hoeft uit te geven aan een projector met een echt hoge lichtuitvoer. U kunt zelfs nog meer besparen doordat onze projectoren tot 15 jaar lang entertainment bieden vanwege de levensduur van bijna 10.000 uur in ecomodus van lamp en filter2.

Lage CLO

Hoge CLO

Waarom is CLO belangrijk?

Als de kleurhelderheid lager is, kunnen de kleuren dof en vaag overkomen. Eenvoudig gesteld, maken doffe kleuren het beeld als geheel levenloos. En bovendien zijn details vaak moeilijker te onderscheiden. Zulke beelden houden zelden de interesse en aandacht van het publiek vast. Dat is misschien niet zo belangrijk in een huiskamer met de gordijnen dicht, maar kan een echt probleem vormen in het klaslokaal tijdens een les, of op kantoor tijdens een belangrijke bedrijfspresentatie, met name in ruimten die moeilijk te verduisteren zijn. Gelukkig leveren 3LCD-projectoren van Epson heldere beelden, zelfs met de gordijnen of luxaflex open.

Het vergelijkend onderzoek

In een vergelijkende test, koos 99% van alle gebruikers Epson als apparaat met de meest levendige kleuren, in vergelijking met modellen van de concurrentie1. 8 van de 10 mensen gaven aan dat Epson de hoogste beeldkwaliteit biedt en dat zij ervoor zouden kiezen hun favoriete film op een Epson-projector te bekijken3.

Mensen zeiden dingen als: "Mijn favoriete film is Shawshank Redemption, en die zou ik graag op dit apparaat willen bekijken. Helderheid is heel belangrijk voor mij, en deze ziet er nog beter uit dan een tv." en "Deze projector is beslist het beste. De kwaliteit is fantastisch."

“Helderheid is heel belangrijk voor mij, en deze ziet er nog beter uit dan een tv...”

83 % koos voor Epson3

A Epson B BenQ C Viewsonic D Acer E Optoma

Waarom belang hechten aan CLO?

Helderheid alleen is niet in staat de natuurgetrouwe kleuren die u elke dag ziet tot leven te brengen. Getrouw aan deze filosofie, is het alleen Epson met zijn 3LCD-technologie die helderheid en natuurgetrouwe kleuren combineert tot levendige en levensechte beelden. Wij doen dit door ervoor te zorgen dat het gekleurde licht dat door onze projectoren wordt weergegeven net zo helder is als het witte licht.

Terwijl andere fabrikanten denken dat zij de beeldkwaliteit kunnen verbeteren door alleen de helderheid van het witte licht (White Light Output) van hun projectoren te verbeteren, zorgt Epson ervoor dat zijn projectoren een even hoge White Light Output en Colour Light Output (CLO) hebben. Een helderheid met hoge lichtuitvoer op zichzelf levert nog geen heldere, levensechte beelden op en een relatief lage CLO kan resulteren in doodse en vale beelden. Als de kleurhelderheid in lumen echter gelijk is aan de helderheid van het witte licht, ontstaan levendige, natuurgetrouwe kleuren die uw content echt tot leven brengen.

Uw product zoeken

Home-entertainment

Zakelijk

Onderwijs

1 Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus gemeten door een onafhankelijk laboratorium conform IDMS 15.4. Kleurhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Best verkopende Epson 3LCD-projectoren vergeleken met de best verkopende 1-chip DLP-projectoren op basis van verkoopgegevens van NPD voor de periode van mei 2017 t/m april 2018.

2 Levensduur van lamp en filter is 10.000 uur in ecomodus. Dit getal gaat uit van een typische filmlengte van 105 minuten als de projector in ecomodus wordt gebruikt.

3 In augustus 2015 voerde Epson een vergelijkend onderzoek uit tussen zijn 3LCD-projector, de EH-TW5200, en 1-chip DLP-projectoren van de concurrentie: BenQ TH681+, Optoma HD26; Acer H6510BD en Viewsonic PJD7822HDL. De projectoren van de concurrentie hebben dezelfde resolutie als de Epson-projector (1080p-resolutie (1920 x 1080), eenzelfde aantal lumen als de Epson-projector of meer en een minimale contrastverhouding van 10.000:1.

Elke projector werd in een simpele houten kastje geplaatst om de identiteit te verbergen. Kabels en afstandsbedieningen werden verborgen en er werden geen merk- of modelnamen van projectoren genoemd. Epson schakelde een onafhankelijk bureau in om een enquête uit te voeren onder 206 mensen uit het publiek die 4 statische beelden in een doorlopende diareeks te zien kregen op alle projectoren. Deze waren ingesteld op de meest heldere standaard kleurmodus, welke werd bepaald via tests met een lichtmeter. Kijkers kregen onder andere de volgende vraag voorgeschoteld: "Als u vandaag één van deze projectoren zou moeten kiezen, welke van deze zou u dan willen hebben?". Kijkers konden de projector die hun voorkeur had kiezen of "geen van deze" selecteren. 83% koos voor Epson.