Microsoft Word | Document wordt niet afgedrukt vanuit de papiercassette

Achtergrond:

Soms wordt bij het afdrukken van een Word-document, niet afgedrukt vanuit de geselecteerde printerbron.

Wanneer u etiketten afdrukt op een printer met cd-afdrukmogelijkheden, zal, zelfs als de juiste afdrukinstellingen zijn geselecteerd, het bericht verschijnen met de vraag om de cd-lade te uit te trekken (ook al heeft de gebruiker de cd-optie niet geselecteerd).

Dit komt omdat het document zijn eigen instellingen heeft die de instellingen van het printerstuurprogramma kunnen overschrijven en in plaats daarvan de cd-lade als papierbron kiezen.

Dit probleem kan met een paar klikken worden verholpen. Zorg ervoor dat u wijzigingen in het document opslaat om die instellingen te behouden.

Oplossing:

 1. Open het document in word en selecteer dan Layout.

  Alternate Text

 2. Klik op Margins.

  Alternate Text

 3. Klik op Custom Margins.

  Alternate Text

 4. Selecteer het Paper tabblad.

  Alternate Text

  Note:

  Huidige instelling is CD/DVD Tray.

 5. Wijzig beide papierbronnen van cd- / dvd-lade naar de juiste bronoptie, ‘Standaardlade (automatische cassetteselectie).

  Alternate Text


  Beide secties 'Eerste pagina' en 'Andere pagina's' moeten worden ingesteld op de gewenste papierbron, anders wordt de eerste pagina afgedrukt vanuit de geselecteerde cassette of feeder en zal de rest van de pagina's geprobeerd te worden afgedrukt vanuit de cd lade.
  Tip:

  Sla het document op zodra de wijzigingen zijn aangebracht, anders moet u de volgende keer dezelfde procedure opnieuw uitvoeren.