Verhoog uw productiviteit op kantoor met een gebruiksvriendelijke workflowoplossing voor het vastleggen, delen en bewerken van documenten waarbij papieren documenten worden omgezet in bewerkbare bestandsindelingen. eCopy ShareScan biedt echte meerwaarde voor uw Epson-producten door knelpunten in het documenttraject te verwijderen die geld kosten en tot tijdverspilling leiden.

KOFAX ECOPY™ SHARESCAN™

Verbeter uw workflow met Kofax eCopy ShareScan

Bedrijven doen op verschillende manieren zaken, zodat zij unieke behoeften hebben. De eCopy ShareScan modulaire en schaalbare platformarchitectuur biedt u de vrijheid om de juiste oplossing voor uw bedrijf te bouwen. Selecteer onderdelen à la carte of kies uit een reeks van verpakte oplossingen, die allemaal kunnen worden gecombineerd en beheerd als één systeem.

Overal documenten vastleggen, delen en bewerken

Verhoog uw productiviteit op kantoor met een gebruiksvriendelijke workflowoplossing voor het vastleggen, delen en bewerken van documenten waarmee papieren documenten worden omgezet in een reeks van digitale indelingen. Kofax eCopy ShareScan biedt echte meerwaarde voor uw Epson-producten, zodat uw bedrijfstijd en geld bespaart.

Papieren documenten naar bewerkbare bestandsindelingen converteren

Scan rechtstreeks naar Microsoft Word, Excel en PowerPoint, waarbij u kostbare tijd van werknemers bespaart bij het opnieuw invoeren van informatie bij indexering van metagegevens voor documenten, zodat gebruikers op eenvoudige wijze gescande bestanden kunnen opzoeken. eCopy ShareScan ondersteunt tevens scannen naar PDF/A, een standaardindeling in de industrie voor langdurige archivering van elektronische documenten.

Met gemak veilig scannen

Verbeter de veiligheid van documenten met het systeem voor afdrukbeheer van uw bedrijf, zoals Equitrac, waardoor ervoor wordt gezorgd dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de eCopy ShareScan-functies op een MFP via beveiligde sessieaanmelding. eCopy ShareScan verbetert de beveiliging door het gebruik van audittrajecten voor documenten, documentrechten, versleuteling, automatische redactie en vele andere functies.

Aanpasbare oplossingen voor uw bedrijf

U kunt de juiste oplossing aanpassen en bouwen om te voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften met een systeem dat is gebaseerd op een modulaire en schaalbare platformarchitectuur. Met eCopy ShareScan kunt u afzonderlijke onderdelen selecteren voor het samenstellen van één systeem of kiezen uit een breed scala aan verpakte oplossingen om uw bedrijf te laten groeien.

De workflow op uw kantoor centraliseren

Verbeter uw workflows voor het vastleggen van documenten met een e-mail- en mapbewakingsservice voor het controleren van netwerkmappen en e-mailadressen. Hierdoor kan uw bedrijf eCopy ShareScan uitbreiden voor het vastleggen van de workflow van elektronische documenten, bestanden en afbeeldingen uit vrijwel elke bron.

De groeiende voordelen van Epson

Alle modellen bedrijfsscanners en multifunctionele apparaten van Epson profiteren van de toegevoegde waarde van Kofax eCopy ShareScan-software.

Ontgrendel meer voordelen voor uw bedrijf met EOP-apparaten (Epson Open platform). Deel op eenvoudige wijze documenten en profiteer van lagere bedrijfskosten, minder gebruikersinterventie, geringere milieubelasting en grotere betrouwbaarheid. eCopy Sharescan is ingesloten als een toepassing in alle EOP apparaten, maar de WorkForce Enterprise profiteert het meest van eCopy dankzij het grote scherm, de hoge scansnelheid en de automatische documentinvoer voor 150 vellen.

Met Kofax ingebouwd in uw Epson Open platform-apparaten, kunt u profiteren van:

Kofax eCopy ShareScan in uw bezit krijgen

Neem voor meer informatie over eCopy contact op met uw Epson-vertegenwoordiger.

Compatibele modellen

Met Epson Open Platform (EOP) worden onze revolutionaire multifunctionele printers (MFP's) volledig flexibel en aanpasbaar, zodat ze kunnen worden afgestemd op de specifieke en voortdurend veranderende klantbehoeften naarmate bedrijfsdoelstellingen en ondernemingswijde IT-systemen zich verder ontwikkelen.

Equitrac Office/Express is compatibel met ons assortiment van Open platform-apparaten, waaronder WorkForce Enterprise. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger voor meer informatie over compatibiliteit.

Haal het beste uit beiden met één geïntegreerde toepassing

Met de unified client kunnen gebruikers vanaf één enkel scherm naadloos en eenvoudig toegang krijgen tot hun print- en scanworkflows die door Equitrac Office/Express worden aangeleverd en ook de workflows vastleggen die van eCopy ShareScan komen.

Uw medewerkers kunnen moeiteloos switchen tussen print- en scanworkflows – alles binnen een en dezelfde gebruikerssessie op het apparaat. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en hogere productiviteit.

Wilt u meer weten?

Bespreek met iemand van ons team hoe u goedkoper en efficiënter kunt werken